• Naturandes Travel

  Naturandes Travel is een klein Nederlands-Peruaans reisbureau, gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen in Peru, eventueel in combinatie met Bolivia en Chili. Samen met u bouwen we aan uw ideale reis, rekening houdend met uw situatie, wensen en voorkeuren. Het is onze uitdaging om samen met u uw droomreis te ontwerpen en deze te verwezenlijken!

  Lees hier met wie u te maken heeft zowel voor als tijdens uw reis!

 • Onze individuele rondreizen

  In onze individuele reizen reist u zonder reisbegeleider, maar is alles geregeld. Op het moment dat u
  in Lima aankomt, wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Hier wordt u door ons verwelkomd en bijgepraat over uw reis. Bij vertrek uit Lima wordt u begeleid naar uw bus of
  vlucht. Op de volgende bestemming gaat het er hetzelfde aan toe. Zo kunt u optimaal en onbezorgd genieten en verliest u geen tijd met dingen uitzoeken en geregel !

  Het gemak van een groepsrondreis, maar dan voor u alleen!

 • Populairste reizen

  Hier vindt u een overzicht van onze populairste reizen. Dit zijn slechts voorbeelden, waar altijd van afgeweken kan worden. Een extra bestemming aandoen, ergens korter of langer verblijven, wel of geen trektocht doen, een tijdbesparende vlucht of een dagje mountainbiken, raften of ergens een dagwandeling inplannen; alles is mogelijk. Samen met u creëren we het voor u ideale reisprogramma.

  Zie hier een overzicht van onze voorbeeldreizen.

 • Ontwerp zelf uw reis

  Vraag een individueel reisvoorstel aan met behulp van ons Ontwerp-Uw-Reis-Formulier. Aan de hand van de gekozen bestemmingen, interessegebieden, voorkeuren en andere randvoorwaarden zullen wij contact met u opnemen. We toetsen uw aanvraag op haalbaarheid en doen u een eerste richtinggevend reisvoorstel, met tal van ideeën en suggesties. U kunt daar op reageren. Zo ontwikkelen we samen een haalbaar programma volgens uw wensen en budget.

  VRAAG EEN INDIVIDUEEL REISVOORSTEL AAN.

 • "Absoluut mijn mooiste ervaring tot nu toe!"

  Jeroen Wapenaar – freelance reisjournalist Reizen Magazine (ANWB) en Volkskrant Reizen.

  "Als huwelijksreis besloten wij naar Peru en Bolivia te gaan met Rondreizen Peru. Dit was een onvergetelijke reis met geweldige service vanuit deze organisatie!"
  Wouter van Dis en Lianne Dekker

  Velen gingen u voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *