Home » Huacachina: buggy en sandboard tour

Huacachina: buggy en sandboard tour

Huacachina is een plek die u ongetwijfeld altijd zal heugen. Gelegen tussen hoge zandduinen, omringd door palmbomen, lijkt deze oase opgestaan uit Duizend-en-een-Nachten. In één woord: sensationeel!

Hetzelfde geldt voor de buggytour die u hier door de hoge zandduinen kunt doen. Aan het eind van de middag wordt u opgehaald van uw hotel, voor deze tour van bijna 2 uur. Met de buggy crost u zandheuvel op en af. U stopt op diverse punten om het uitzicht te bewonderen, en natuurlijk om – optioneel – te sandboarden. Snowboarden dus, maar dan in het zand. Mocht u – net als wij – wat techniek te kort komen, probeer het dan gewoon liggend, met uw buik op uw board. Vergeet vooral niet uw mond dicht te houden …..

Voordeel van het wat latere uur is dat het wat minder warm is – neem dus zeker ook een trui mee. Bovendien maakt u de zonsondergang mee in de woestijn. Een garantie voor schitterende lichtval en verschillende fantastische vergezichten. Rond 18:00 komt u weer terug in Huacachina en kunt u het verzamelde zand met een verfrissend en welverdiend biertje wegspoelen.

Buggytour Huacachina

De spectaculaire Buggy en Sandboardtour bij de oase van Huacachina