Home » Boekingsactie Corona

Boekingsactie Corona

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een verre reis te boeken. Toch willen we u graag overhalen weer naar Peru laten komen. Graag informeren wij u over de situatie rondom de Corona-pandemie in Peru en over de speciale boekingsactie.

Lees hier over onze speciale boekingsactie en de geldende voorwaarden:

• Deze actie geldt voor nieuwe reizen die worden geboekt tussen 1 februari 2021 en 31 maart 2021;
• De vertrekdatum van de reis ligt vóór 31 augustus 2021;
• U doet géén aanbetaling bij boeking, maar betaalt de factuur slechts 6 weken voor vertrek. Bij boeking betaalt u dus niets. U kunt tot zes weken voor vertrek uw reis kosteloos bij ons annuleren. Vanaf 6 weken voor vertrek tot 2 weken voor vertrek kunt u de reis omboeken naar 2022 als er reisbeperkingen gelden die een normaal verloop van de rondreis onmogelijk maken, zoals een verplichte quarantaine bij aankomst of een inreisverbod.
• U kunt tot 30 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in uw vertrekdatum.
• Vanaf 30 dagen tot vertrek gelden onze reguliere reisvoorwaarden. Deze bekijk je hier.
• Ook voor boekers na 31 maart zijn er tijdelijk gunstigere voorwaarden van kracht: U betaalt slechts 25% van uw rondreis aan en het saldo van de reis dient uiterlijk vier weken voor vertrek te zijn voldaan.

Hieronder meer over de geldende Corona-maatregelen en reisrestricties binnen Peru.
– Er geldt geen quarantaineverplichting bij binnenkomst in Peru
– In heel Peru geldt een mondkapjesverplichting. In het Openbaar vervoer en binnenlandse vluchten moet daarnaast ook een face-shield worden gedragen
– Inkomende reizigers dienen een negatieve corona-test te kunnen overhandigen, de test mag niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek.
– TIP: wordt u binnenkort gevaccineerd? Zorg dat u hier een bewijs van ontvangt en neem voor de zekerheid uw gele inentingsboekje mee voor een stempel.

Wat doen wij?
– In eerste plaats is een individuele reis ten tijde van de Corona-pandemie de veiligste en meest zorgeloze manier van reizen, waar u intensief contact met andere reizigers zo veel mogelijk beperkt. Onze reizen zijn kleinschalig van karakter en we houden u zoveel mogelijk weg van de massa´s. Ook maken wij waar mogelijk gebruik van lokale kleinschalige accommodaties. Dat doen we niet vanwege Corona, maar dat is altijd al onze kracht geweest!

– Wij willen dat u onbezorgd op reis kunt. Wij, onze lokale partners en vervoerders werken volgens strenge bio-protocollen, zodat de kans dat u tijdens uw reis besmet wordt zo gering mogelijk is. Peru loopt voorop als het aankomt op …………. Voor veel bestemmingen geldt ene gereduceerde bezoekersaantallen en zijn speciale bezoekersprotocollen van kracht.

– Wij kunnen veel voor u doen, maar uiteindelijk zult u zelf ook moeten oppassen. Houdt dus voldoende afstand en bescherm u dus goed. Zorg dus dat u zich houdt aan de voorzorgsmaatregelen en neem voldoende weggooi-mondkapjes, ontsmettingsdoekjes, alcohol-gel en wellicht een beetje vloeibaar wasmiddel om uw katoenen mondkapjes tussentijds mee te kunnen wassen. Niet alleen loopt u zo minder kans om het Coronavirus op te lopen, maar ook vermindert u daarmee de kans dat u reizigersdiarree of andere besmettelijke ziektes oploopt, en dat is natuurlijk mooi meegenomen!