Home » De Heilige Vallei: Pisaq, Urubamba & Ollantaytambo

De Heilige Vallei: Pisaq, Urubamba & Ollantaytambo

Een andere wereld, net buiten Cusco. 

Maras

Maras

Vlakbij Cusco ligt de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s. Ruïnes van Inca forten en -heiligdommen, kleurrijke markten, charmante stadjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan: u bevindt zich ineens in een heel andere wereld dan het jachtige Cusco.

Wij organiseren diverse tours in deze Heilige Vallei. Voor diegenen die slechts beperkt de tijd hebben, is de Heilige Vallei Tour van één of twee dagen een goede optie. Wanneer je echter wat langer de tijd hebt, wat wij iedereen van harte kunnen aanbevelen zijn er nog verschillende andere mooie uitstapjes in de vallei te doen.

Een goed idee is om in één van de landhuizen nabij Urubamba te verblijven en van daaruit dagtochtjes naar bijvoorbeeld de zoutmijnen van Maras, het Inca ‘landbouwlaboratorium’ van Moray, een traditionele gemeenschap of de ‘vergeten ruines’ van Puma Marca te ondernemen.
Ook voor diegene die van buitensport houden, biedt de Heilige Vallei meer dan genoeg mogelijkheden.

Heilige Vallei Tour

Pisaq

Pisaq

In deze tour, die normaal gesproken in één dag gedaan wordt, bezoekt u de vakwerkmarkt van Pisaq, het Incastadje Ollantaytambo met zijn indrukwekkende fort, en de ruïnes van Chinchero die uitkijken over de besneeuwde bergtoppen van de Vallei.

Mocht u méér tijd hebben, kunt u er ook voor kiezen om de tour te spreiden over meerdere dagen om deze plekken echt te kunnen ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook de grootse ruïnes van Pisaq bezoeken, die in de standaard groepstour overgeslagen worden.

In groep
U kunt kiezen tussen een privé rondleiding of deelname aan een tour in een groep. Bij een groepstour kunt u kiezen uit een maximum van 15 of een maximum van 25 personen.
Inclusief pick-up van het hotel, transport in moderne bussen, professionele Engelstalige gids
Exclusief: entrees, optionele lunch.
Prijs: vanaf €15,00, afhankelijk van het aantal personen in uw groep. Schrijf ons voor meer informatie!

Privé rondleidingen
In de door onszelf uitgevoerde privé rondleidingen heeft u zelf meer invloed op het programma. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts twee van de drie plekken te bezoeken of om de tour over 2 dagen te spreiden. Zo heeft u echt de tijd om alles goed in u op te nemen. Bovendien is het mogelijk de ruïnes van Pisaq te bezoeken, een nacht in de Heilige Vallei door te brengen of andere bijzondere plekken in uw bezoek op te nemen.

Inclusief: pick-up van uw hotel, privétransport in een moderne wagen, een eigen, professionele, Engelstalige gids.
Exclusief: entrees.
Prijs: afhankelijk van het aantal personen en uw programma. Schrijf ons voor meer informatie!

Landhuizen en dagtochten

Moray

Moray

Een heerlijk ontspannen manier om de sfeer van de Heilige Vallei in u op te nemen, is een verblijf in één van de landhuizen nabij Urubamba, een centraal gelegen stadje in de Heilige Vallei. Vanuit hier kunt u makkelijk zelf dagtochtjes ondernemen, bijvoorbeeld naar de oude zoutmijnen van Maras, het Inca ‘landbouwlaboratorium’ van Moray, een traditionele gemeenschap, of de ‘vergeten ruines’ van Puma Marca.

Prijs: vanaf €27 per nacht voor een tweepersoonskamer, afhankelijk van het type landhuis. Dagtochten kunt u vrij gemakkelijk zelf organiseren, maar natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen.
Schrijf ons voor meer informatie!