Home » Home RondreizenPeru Static

Home RondreizenPeru Static

Mundo Antiguo is een Nederlands-Peruaans reisbureau, gespecialiseerd in individuele rondreizen door Peru.

Klanten over hun rondreis

Wij zijn gevestigd in Peru, en dat heeft zo zijn voordelen voor u:

1. U bent voordeliger uit.
Gevestigd, werkend en levend in Peru zijn onze onkosten een stuk lager dan die van onze Europese concurrenten. Bovendien hebben we geen dure lokale tussenpersoon nodig. U betaalt dus minder!

2. U ontvangt betere informatie.
Wij wonen in Peru. Dat betekent dat we het land een stuk beter kennen dan mensen die hier af en toe komen. U ontvangt onze beste tips, gebaseerd op onze persoonlijke mening. Voor en tijdens uw reis. Doe er uw voordeel mee!

3. U heeft gedurende uw hele rondreis direct met ons van doen.
Direct contact met ons, niet met een tussenpersoon. Het versnelt en vergemakkelijkt de communicatie. In geval van een probleem kunnen we u veel gemakkelijker ter zijde staan!

Ga direct naar:

– onze suggesties voor individuele rondreizen
– stel uw eigen rondreis door Peru samen


Optionele excursies tijdens uw Peru rondreis

peruaans eten, kookles peru

Bij het samenstellen van uw rondreis door Peru kunt u naar believen optionele tours inpassen. Tevens kunt u ons natuurlijk contacteren om losse tours bij ons te reserveren. Kijk hier voor een greep uit ons aanbod.


Chinchero, Heilige Vallei

Ter inspiratie; van onze klanten

Een maand in Peru (Engels – Melissa Banigan)
“We hadden een fantastische ervaring met Mundo Antiguo. Rik hielp onze dagtrips en weekendtours – inclusief de Heilige Vallei, Machu Picchu en het Titicacameer – organizeren voor een prijs die al hun concurrenten versloeg.”

Reisblog van een rondreis met Mundo Antiguo
(Jan van Hecke)

“We zijn inmiddels goed thuisgekomen. Het was inderdaad een fantastische reis met heel veel afwisseling. We hadden een heel goede samenwerking met Rik en zijn plaatselijke reisbureau ‘Mundo Antiguo Tours’.
Een aanrader!”


Blog – Magisch moment in Manu

miereneter in Manu, Peru… Nationaal Park Manu, één van ’s werelds meest ongerepte stukjes natuurschoon. Het besef dringt tot me door: ik ben in een compleet andere wereld, praktisch afgesneden van de beschaving. Waar de mens verreweg in de minderheid is ten opzichte van iedere diersoort en waar nog ongecontacteerde inheemse stammen leven…
Lees verder…


Spaans voor op Reis

Haal meer uit uw vakantie met onze cursus Spaans voor op Reis. Zo praktisch mogelijk, richten we ons minder op grammatica en meer op communicatie. Op die manier leert u in de standaardcursus van 20 uur – meer of minder lessen zijn natuurlijk mogelijk – o.a. uzelf te introduceren, de weg te vragen, wat te zeggen in hotel en restaurant en een basisgesprek in het Spaans te voeren. Daarnaast krijgt u een simpele introductie in de tegenwoordige-, verleden- en toekomstige tijd.

Spaans op reisKosten: slechts 180 euro voor 20 lesuren. Privelessen waarbij de leraar rekening houdt met uw niveau, leersnelheid en wensen. Zeer ervaren leraren van onze taalschool in Cusco. Les online via Skype; u hoeft uw huis niet uit. Flexibele tijden; we houden rekening met uw wensen.
Vraag nu een gratis proefles Spaans voor op Reis van een half uur aan!


Wetenswaardigheden Peru

Nederlanders en Belgen hebben geen visum nodig om Peru te bezoeken. Een paspoort, geldig tot 6 maanden na binnenkomst van het land volstaat.
Meer wetenswaardigheden over Peru