Home » Onze hotels – volop keuze en persoonlijk geselecteerd

Onze hotels – volop keuze en persoonlijk geselecteerd

Onze individuele rondreizen zijn helemaal op maat gemaakt, en dat geldt zeker ook voor de hotels waar u zult verblijven. Wij maken voor u een voorselectie op basis van de door u geformuleerde wensen en voorkeuren, maar de keuze ligt uiteindelijk bij u.

Onze hotels, volop keuzevrijheid!

Op bijna alle bestemmingen werken wij met een groot aantal verschillende accommodaties, van verschillende type, prijsklassen en stijlen. Bij de selectie van de hotels waar we mee samenwerken houden we rekening met verschillende zaken, zoals de ligging, service, karakter, aanwezigheid van een buitenruimte (gezellige patio, mooie tuin of een dakterras) en natuurlijk ook op de prijs-kwaliteit verhouding.

De hotels voldoen aan de basisvoorwaarden zoals hygiene, een goed bed en een warme douche en vriendelijk personeel. Daarnaast hechten we ook veel belang aan een goede ligging en de aanwezigheid van een gezellige gemeenschappelijke (buiten)ruimte.

We werken graag met kleinschalige accommodaties, die goed passen bij de omgeving. Waar mogelijk werken we met accommodaties met een duurzaam of historisch karakter, een unieke locatie of een bijzonder verhaal. 

Bijna alle geselecteerde hotels zijn door ons persoonlijk bezocht en/of uitgeprobeerd. Geregeld reizen wij het land door op zoek naar nieuwe bestemmingen en dat ene hotelletje dat u nooit zult vergeten.

door ons geselecteerd, keuze aan u!

Bij onze rondreizen kunt u dus kiezen uit hotels uit verschillende stijlen en prijsklassen. Aan de hand van uw aanvraag en de door u verstrekte informatie, proberen wij zo goed mogelijk in te schatten welk type hotel of accommodatie het best bij u past. In ons programmavoorstel (de offerte) geven we per bestemming verschillende hotelopties, van sympathieke Bed & Breakfast-achtige hotelletjes en nette middenklasse-hotels tot zeer luxe en bijzondere accommodaties. Wij maken voor u dus een voorselectie op basis van de door u geformuleerde wensen, maar de uiteindelijke keuze ligt bij u. Mochten de geselecteerde hotels u niet aanspreken of het hotel van uw voorkeur onverhoopt toch niet meer beschikbaar zijn, dan kijken we samen met u naar alternatieven.

We begrijpen dat uw behoeften en wensen per plaats of moment kunnen verschillen. Op sommige plaatsen zult u misschien een rustmoment willen inbouwen, met wat extra comfort, een mooie buitenruimte of een speciale voorziening, zoals een zwembad of spa. Zeker na enkele lange reisdagen, of een vermoeiende trek- of jungletocht, is zo´n rustmoment  vaak zeer welkom.

Bijzondere accommodaties in Peru

Tijdens uw rondreis door Peru (en eventueel Bolivia) kunt u slapen op heel bijzondere overnachtingsplaatsen. In steden als Lima, Arequipa, Cusco, La Paz en Sucre vindt u sympathieke B&B´s en stijlvolle boutique hotels in prachtige villa´s of in historische gebouwen. Op het platteland kunt u overnachten op een boerderij, in een oud kloostercomplex of op een historisch landgoed (hacienda). Of overnacht eens in een homestay bij een lokale familie op het Titicacameer.

Ook in de jungle of tijdens de trektochten zijn er bijzondere overnachtingsplaatsen die de beleving nog verder versterken.

Het kan zelfs nog bijzonderder: Overnacht in een doorzichtige capsule hoog tegen een steile rotswand in de Heilige Vallei, op een drijvend eiland van riet op het Titicacameer of aan de rand van de grootste zoutvlakte ter wereld in een hotel gemaakt van zout!

Onze standaardklasse

In onze voorbeeldreizen zijn we uitgegaan van onze standaardcategorie hotels, die voor de meeste van onze klanten als zeer prettig of zelfs bijzonder worden ervaren. Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met kleinschalige hotelletjes met karakter, en die goed passen bij de omgeving. De service in dit soort hotels is in onze ervaring vaak warmer dan in grotere hotelketens. Uiteraard beschikt u altijd over een privébadkamer en is het ontbijt inbegrepen. De prijs van een kamer in dit soort hotels ligt meest tussen de US$ 65 en US$ 85, maar in onze offertes geven we u, waar mogelijk, altijd alternatieve opties, al dan niet uit een andere prijsklasse.

 

hotels