Home » Georganiseerde individuele rondreizen door Peru en Bolivia

Georganiseerde individuele rondreizen door Peru en Bolivia

Hieronder vindt u enkele van onze populairste rondreizen. Dit zijn echter suggesties, waar u altijd van af kunt wijken. Wij zien het namelijk als een uitdaging om met u, uw eigen droomreis te verwezenlijken!

Laat ons dus vooral uw wensen qua bestemmingen, interesses en accommodaties weten: wij kunnen u beter van dienst zijn als we een helder beeld van uw voorkeuren hebben. Neem daarvoor snel contact op, of vul ons uitgebreide vragenformulier in. Desgewenst kunt u ons ook altijd even bellen (+51) 981 649 649, afspreken via een videogesprek of onze reisadviseur – na afspraak – opzoeken in Breda.

Lees hier meer over ons concept.


1: Peru in een vogelvlucht – rondreis van 2 weken door Zuid-Peru

Rondreis Peru 2 weken
Dé hoogtepunten van Zuid-Peru in slechts 2 weken!
Dé hoogtepunten van Zuid-Peru in slechts 2 weken! Vanuit Lima vliegen we naar Arequipa, vanwaar we na gewend te zijn geraakt aan de hoogte de Colca Canyon bezoeken: één van de diepste canyons ter wereld waar u bovendien de condor, ‘s werelds grootste vliegende vogel, van erg dichtbij kunt spotten. Daarna gaat het naar Puno en het Titicacameer, waar u 2 dagen zult doorbrengen en bij een lokale familie zult overnachten. Daarna gaat het naar Cusco, de oude Inca-hoofdstad, de Heilige Vallei en tenslotte Machu Picchu.

Lima – Arequipa – Colca Vallei – Puno – het Titicacameer – Cusco – Heilige Vallei – Machu Picchu


2: Rondreis Peru in 21 dagen – de hoogtepunten van Zuid-Peru

rondreis Peru in 3 weken
Heel veel afwisseling in slechts 3 weken!
U zult het gevoel krijgen een heel continent te bezoeken in plaats van slechts 1 land! Aan de kust bezoekt u onder andere de Islas Ballestas en maakt u een avontuurlijke vlucht over de geheimzinnige Nazca-lijnen. U heeft tijd om de Werelderfgoed-steden Arequipa en Cusco te verkennen, geniet van de vlucht van de condor bij van één van de diepste canyons ter wereld, slaapt bij een lokaal gastgezin op het kleurrijke Titicacameer en reist als kers op de taart via de prachtige Heilige Vallei naar Wereldwonder Machu Picchu!

Lima – Paracas – Huacachina – Nazca – Arequipa – Colca Vallei – Puno – Titicacameer – Cusco – Heilige Vallei – Machu Picchu


3: Peru en Bolivia in 3 weken

Uyuni - rondreis Peru en Bolivia
Ontdek de hoogtepunten van Peru en Bolivia in 3 weken!
U heeft in Peru tijd om Werelderfgoed-steden Arequipa en Cusco te ontdekken, staat oog in oog met de condor aan de rand van de Colca Canyon, en reist via het Titicacameer en het fascinerende La Paz naar de zoutvlakte van Uyuni. Terug in Peru bezoekt u de oude Inca-hoofdstad Cusco en reist u via de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s naar Machu Picchu.


4: Hoogtepunten Peru met Inca Trail naar Machu Picchu

trektocht naar Machu Picchu
Kom wandelend aan in Machu Picchu!
Combineer de hoogtepunten van Zuid-Peru met de wereldberoemde vierdaagse Inca Trail in ruim 2,5 week! Vanuit Lima vliegt u naar Arequipa, een prachtige universiteitsstad aan de voet van de imposante Misti-vulkaan. Vanuit Arequipa bezoekt u de Colca Canyon: één van de diepste kloven ter wereld waar u ‘s werelds grootste vliegende vogel, de condor, van erg dichtbij kunt spotten. Daarna gaat het naar Puno voor een tweedaagse eilandentocht over het Titicacameer, hier zult u bij een lokale familie verblijven op het idyllische en stille Amantaní. Via de route van de zon bereikt u uiteindelijk de oude Inca-hoofdstad Cusco. Vanuit Cusco maakt u daarna een trektocht naar keuze naar Machu Picchu. U kunt kiezen uit de wereldberoemde Inca Trail van vier dagen, de vierdaagse Salkantay of de veel minder toeristische Lares Trek. Welke tocht u ook kiest: het is een schitterende, spirituele ervaring die u via de hoge Andes en het nevelwoud naar het magische Machu Picchu voert!


5: Van de hoge Andes naar de groene Amazone in 17 dagen

Tambopata of Manu
Bezoek het Amazone Regenwoud!
In deze fantastische 17-daagse rondreis bezoekt u naast de Andes ook het Amazone-regenwoud van Peru! U heeft tijd om de steden Arequipa en Cusco (beide Unesco-Werelderfgoed) te verkennen, geniet van de vlucht van de condor aan de rand van één van de diepste canyons ter wereld, slaapt bij een lokaal gastgezin op het kleurrijke Titicacameer en reist via de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s naar Wereldwonder Machu Picchu! Daarna volgt nóg een hoogtepunt: een bezoek aan het regenwoud van Manu of Tambopata!


6: Rondreis Peru met Inca Trail naar Machu Picchu en bezoek Amazone

hoogtepunten Peru Inca Trail
Zo zouden wij het zelf doen!
In deze rondreis krijgt u alle hoogtepunten van Peru mee. Zo ziet u condors over uw hoofd zweven in de Colca Canyon, slaapt u bij een traditioneel gezin op het Titicacameer, heeft u tijd om de steden Cusco en Arequipa (beide UNESCO – Werelderfgoed) en de Heilige Vallei te verkennen, en als kersen op de taart – bezoekt u het regenwoud van Tambopata en maakt u een vierdaagse trektocht naar keuze naar Machu Picchu!

Voor uw trektocht naar Machu Picchu kunt u kiezen uit de wereldberoemde Inca Trail, of een alternatief zoals de Salkantay of de Lares Trek. Voor uw tour naar het regenwoud kunt u kiezen uit twee bestemmingen die vanuit Cusco eenvoudig bereikbaar zijn: Manu of Tambopata.


7: De hoogtepunten van Noord-Peru


22-daagse rondreis door het verrassend mooie en veelzijdige Noord-Peru
Ontdek het onbekende noorden van Peru in deze veelzijdige rondreis van 22 dagen! Vanuit Lima bezoekt u eerst de Noordkust bij Trujillo en Chiclayo met piramides en de archeologische schatten van de Moche, Chimú en Sicán culturen. ´s-nachts doorkruist u de Andes om wakker te worden in een tropisch groene omgeving aan de rand van het Amazonewoud. Vervolgens maakt u kennis met de Chachapoyas-cultuur en één van werelds hoogste watervallen ter wereld. Een werkelijk prachtige rit brengt u in de koloniale stad Cajamarca op 2750 meter. Goed geacclimatiseerd vliegt u naar Lima om daar de bus te nemen naar Huaraz waar u enkele prachtige dagtochten maakt in het hooggebergte van de Cordillera Blanca.

MOGELIJKE VERLENGINGEN:
Sluit uw reis af met een paar relaxte dagen aan de tropische stranden van Noord-Peru, ontdek de indrukwekkende flora en fauna van het Pacaya Samiria Reservaat in de noordelijke Amazone bij Iquitos, of vlieg na afloop naar Cusco voor een bezoek aan Machu Picchu!  Informeer bij ons naar de mogelijkheden en actuele prijzen.


8: Combinatiereis Noord- en Zuid-Peru

combinatiereis Zuid- en Noord-Peru
26-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Noord én Zuid-Peru: 

Onze meest complete reis. In een kleine 4 weken bezoekt u eerst Arequipa, de Colca Canyon, het Titicacameer, Cusco, de Heilige Vallei en Machu Picchu in Zuid-Peru. Vanuit Cusco vliegt u naar het minder toeristische noorden. De oude culturen van de Moche en de Chimú, één van de hoogste watervallen ter wereld en de intrigerende ruïnes van Kuelap, het is bijna teveel om op te noemen!


Uw prijs

In bovenstaande richtprijzen zijn we uitgegaan van een tijdige boeking in het voorseizoen en een reis, gemaakt door 2 personen die een tweepersoonskamers delen.Uw prijs hangt onder andere af van:

   • het aantal personen waarmee u reist
   • het seizoen waarin u reist
   • hoe lang of kort u van tevoren reserveert
   • uw keuze voor accommodaties en andere individuele wensen

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Vaak werken wij samen met kleinschalige hotels in de prijscategorie US$ 65 – 85 per tweepersoonskamer en daar is bovenstaande richtprijs dan ook op gebaseerd.

Wij selecteren de hotels persoonlijk, en houden daarbij rekening met de ligging, klantvriendelijkheid en natuurlijk de algehele prijs-kwaliteit verhouding. Vanzelfsprekend beschikt u over een privébadkamer, een goed bed en is het ontbijt inbegrepen. Verder vinden we de aanwezigheid van een buitenruimte belangrijk, zoals een tuin, patio of dakterras. Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met kleinschalige en lokale hotels, waar de service in onze ervaring warmer is dan in grotere, wat onpersoonlijkere hotelketens. In onze programmavoorstellen geven we bij iedere bestemming  verschillende hotelopties, van eenvoudig tot zeer luxe.