Home » Georganiseerde individuele rondreizen door Peru en Bolivia

Georganiseerde individuele rondreizen door Peru en Bolivia

Hieronder vindt u enkele van onze populairste rondreizen. Dit zijn echter suggesties, waar u altijd van af kunt wijken. Wij zien het namelijk als een uitdaging om met u, uw eigen droomreis te verwezenlijken!

Laat ons dus vooral uw wensen qua bestemmingen, excursies en accommodaties weten: wij kunnen u beter van dienst zijn als we een helder beeld van uw voorkeuren hebben. Neem daarvoor snel contact op, of vul ons uitgebreide vragenformulier in. Desgewenst kunt u ons ook altijd even bellen (+51) 981 649 649, afspreken via Skype of onze reisadviseur – na afspraak – opzoeken in Breda.

Lees hier meer over ons concept.


1: Peru in een vogelvlucht – rondreis van 2 weken door Zuid-Peru

Rondreis Peru 2 weken
Dé hoogtepunten van Zuid-Peru in slechts 2 weken!
Vanuit Lima vliegt u naar Werelderfgoed-stad Arequipa. Nadat u aan de hoogte bent gewend, bezoekt u de Colca Canyon. Dit is één van de diepste canyons ter wereld, waar u bovendien de condor, ‘s werelds grootste vliegende vogel, van erg dichtbij kunt spotten.
Hierna gaat het naar Puno en het Titicacameer, waar u 2 dagen zult doorbrengen en bij een lokale familie zult overnachten. U vervolgt uw reis naar de antieke Inca-hoofdstad Cusco, de Heilige Vallei en tenslotte bezoekt u Machu Picchu!

Lima – Arequipa – Colca Vallei – Puno – het Titicacameer – Cusco – Heilige Vallei – Machu Picchu


2: Rondreis Peru in 21 dagen – de hoogtepunten van Peru

rondreis Peru in 3 weken
Heel veel afwisseling in slechts 3 weken!
U zult het gevoel krijgen een heel continent te bezoeken in plaats van slechts 1 land! Aan de kust bezoekt u onder andere de Islas Ballestas en maakt u een avontuurlijke vlucht over de geheimzinnige Nazca-lijnen. U heeft tijd om de Werelderfgoed-steden Arequipa en Cusco te verkennen, geniet van de vlucht van de condor bij van één van de diepste canyons ter wereld, slaapt bij een lokaal gastgezin op het kleurrijke Titicacameer en reist als kers op de taart via de prachtige Heilige Vallei naar Wereldwonder Machu Picchu!

Lima – Paracas – Huacachina – Nazca – Arequipa – Colca Vallei – Puno – Titicacameer – Cusco – Heilige Vallei – Machu Picchu


3: Peru en Bolivia in 3 weken

Uyuni - rondreis Peru en Bolivia
Ontdek de hoogtepunten van Peru en Bolivia in 3 weken!
U heeft de tijd om de Werelderfgoed-steden Arequipa en Cusco en het intrigerende La Paz te verkennen, geniet van de vlucht van de condor bij van één van de diepste canyons ter wereld en bezoekt het kleurrijke Titicacameer aan de minder toeristische, Boliviaanse zijde. Kersen op de taart zijn ongetwijfeld uw bezoek, via de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s, aan Wereldwonder Machu Picchu en uw driedaagse jeeptour rond de zoutvlakte van Uyuni!


4: Hoogtepunten Peru met Inca Trail naar Machu Picchu

trektocht naar Machu Picchu
Kom wandelend aan in Machu Picchu!
Dé hoogtepunten van Zuid-Peru in slechts 2,5 week! Vanuit Lima vliegt u naar Arequipa, vanwaar u na gewend te zijn geraakt aan de hoogte de Colca Canyon bezoekt: één van de diepste canyons ter wereld waar u bovendien de condor, ‘s werelds grootste vliegende vogel, van erg dichtbij kunt spotten. Daarna gaat het naar Puno en het Titicacameer, waar u 2 dagen zult doorbrengen en bij een lokale familie zult overnachten. U vervolgt uw reis naar Cusco en de Heilige Vallei van de Inca’s.
Vanuit Cusco maakt u een trektocht naar keuze naar Machu Picchu. U kunt de wereldberoemde vierdaagse Inca Trail doen, maar kunt ook kiezen voor de veelzijdige Salkantay Trek of de minder toeristische Lares Trek. Een schitterende, spirituele ervaring die u door de hoge Andes en het nevelwoud naar het magische Machu Picchu voert!


5: Van de hoge Andes naar de groene Amazone in 17 dagen

Tambopata of Manu
Bezoek het Amazone Regenwoud!
In deze fantastische 18-daagse rondreis bezoekt u naast de Andes ook het Amazone-regenwoud van Peru! U heeft tijd om de steden Arequipa en Cusco (beide Unesco-Werelderfgoed) te verkennen, geniet van de vlucht van de condor aan de rand van één van de diepste canyons ter wereld, slaapt bij een lokaal gastgezin op het kleurrijke Titicacameer en reist via de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s naar Wereldwonder Machu Picchu! Daarna volgt nóg een hoogtepunt: een bezoek aan het regenwoud van Manu of Tambopata!


6: Rondreis Peru met Inca Trail naar Machu Picchu en bezoek Amazone

hoogtepunten Peru Inca Trail
Zo zouden wij het zelf doen!
Zo zouden we het zelf doen! In deze reis krijgt u alle hoogtepunten van Peru mee. Zo ziet de condors over uw hoofd zweven in de Colca Canyon, slaapt u bij een traditioneel gezin op het Titicacameer, heeft u tijd om de steden Cusco en Arequipa (beide UNESCO- Werelderfgoed) en de Heilige Vallei te verkennen, en – dubbele kers op de taart – bezoekt u de Amazone en maakt u een vierdaagse trektocht naar keuze naar Machu Picchu!

Voor uw trektocht naar Machu Picchu kunt u kiezen uit de wereldberoemde Inca Trail, of een alternatief zoals de Salkantay of de Lares Trek. Voor uw tour naar het regenwoud kunt u kiezen uit twee bestemmingen die vanuit Cusco eenvoudig bereikbaar zijn: Manu of Tambopata.


7: Combinatiereis Noord- en Zuid-Peru

combinatiereis Zuid- en Noord-Peru
Cultuur-reis door Noord-en Zuid-Peru
Onze meest complete reis. In 4 weken bezoekt u eerst Arequipa, de Colca Canyon, het Titicacameer, Cusco, de Heilige Vallei en Machu Picchu in Zuid-Peru. Hierna vliegt u via Lima naar het minder toeristische noorden. De oude culturen van de Moche en de Chimú, één van de hoogste watervallen ter wereld, de intrigerende ruïnes van Kuelap en Cajamarca, de historische plaats die een sleutelrol speelde in Peru’s geschiedenis… het is bijna teveel om op te noemen!


Uw prijs

In bovenstaande richtprijzen zijn we uitgegaan van een tijdige boeking in het voorseizoen en een reis,
gemaakt door 2 personen die in tweepersoonskamers overnachten.

Uw prijs hangt onder andere af van:

  • het aantal personen waarmee u reist
  • het seizoen waarin u reist
  • hoe lang of kort (duurder, omdat er minder beschikbaarheid is van hotels en gidsen) u van tevoren reserveert
  • uw keuze voor accommodaties en andere individuele wensen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Vaak werken wij samen met kleinschalige hotels in de prijscategorie US$ 65 – US$ 85 per tweepersoonskamer en daar zijn bovenstaande richtprijzen dan ook op gebaseerd. Uiteraard beschikt u altijd over een privébadkamer. Wat luxer kan natuurlijk ook. Wij selecteren de hotels persoonlijk, en houden daarbij rekening met zaken als locatie, schoonheid, klantvriendelijkheid en natuurlijk de prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met kleinschalige accommodaties, omdat de service daar in onze ervaring vaak warmer is dan in grotere onpersoonlijke hotels, die vaak onderdeel zijn van een keten. Desgewenst kunnen wij uiteraard verschillende hotelcategorieën voor u door-rekenen.