Dé lokale Peru-specialist

In ons zesjarig bestaan hebben wij al honderden mensen een onvergetelijke en zorgeloze reis helpen bezorgen. Wat kunt u van ons verwachten?

We bieden individuele rondreizen op maat door Peru, eventueel in combinatie met Bolivia, Noord-Chili en Galapagos. Op het moment dat u landt op de luchthaven van Lima wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht, waar we u persoonlijk verwelkomen, wegwijs maken en voorzien van nuttige tips en adviezen. Daarna zorgen wij dat uw zorgvuldig opgebouwde droomreis zo vlekkeloos mogelijk verloopt en u zorgeloos van uw reis kunt genieten.

We laten u graag kennismaken met het échte Peru en tonen u ook de minder bekende plekjes, en doen dit op een verantwoorde wijze met respect voor de lokale bevolking en de natuur.

Lokale expertise
“Gespecialiseerd in Peru? We wonen er en hebben alle uithoeken van dit prachtige land bezocht. We zorgen bovendien dat onze kennis actueel blijft. Voortdurend zoeken naar nieuwe bestemmingen, originele activiteiten en dat ene hotelletje dat uw verblijf zo speciaal maakt.

We kennen het land een stuk beter dan mensen die hier af en toe geweest zijn. U ontvangt onze beste tips, gebaseerd op onze persoonlijke mening, voor en tijdens uw reis. Doe u er uw voordeel mee!”

Betaalbaar maatwerk
“Iedere klant heeft zijn eigen dromen, zijn eigen wensen en verwachtingen. Onze uitdaging is om daarmee aan de slag te gaan en samen met u uw droomreis te verwezenlijken. 

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een eerste reisplan doen toekomen, gebaseerd op uw wensen en voorkeuren, uitgaande van uw mogelijkheden. Daarbij houden we ook rekening met uw budget. Want ook dát is een aspect van maatwerk. Aan de hand van uw reactie zullen we verder puzzelen aan uw droomreis.

Kleinschaligheid en korte lijntjes
U heeft niet met een groot, bureaucratisch bedrijf van doen, maar direct met ons – zowel voorafgaand als tijdens uw reis. Dankzij deze directe, korte communicatielijnen kunnen we veel sneller schakelen. Mocht het nodig zijn, kunt u ons 24 uur per dag bereiken en bieden wij Nederlandstalige ondersteuning ter plaatse.

Kleinschalig zijn we ook in ons aanbod. Liever dan een groot aantal landen aanbieden, richten we ons uitsluitend op waar we goed in zijn. Peru dus, eventueel nog in combinatie met Bolivia, Noord-Chili en Galapagos.

Ga direct naar:
– onze suggesties voor individuele rondreizen door Peru
– stel uw eigen rondreis door Peru samen

Wat zeggen onze reizigers?

Op de Inca Trail

Joyce en Frank onderweg op de Inca Trail

Joyce Panis en Frank Kestelyn
“Hey Remco,

Wij zijn inmiddels veilig terug in ons land, en willen je even bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Het was voor ons de reis van ons leven, en dit is mee aan u te danken, je hebt alles tot in de puntjes geregeld voor ons en toen Frank ziek werd heb je ons voortreffelijk proberen te helpen zodat hij niet naar het hospitaal moest. Door dit heeft hij het hoogtepunt van ons verlof toch kunnen mee maken, dit was de Inca Trail. Voor de rest was het programma ook erg afwisselend en ik zou dit programma aan iedereen aanraden.”

Lees alle aanbevelingen van onze klanten!