Home » Over ons

Over ons

Rondreizen Peru – Naturandes Travel

Rondreizen Peru is onderdeel van Naturandes Travel, een klein Nederlands-Peruaans reisbureau, gespecialiseerd in het samenstellen van individuele rondreizen in Peru, eventueel in combinatie met Bolivia en Noord Chili.

Naturandes Travel is de verwezenlijking van een lang gekoesterde droom van Remco en Maria. Lees hier met wie u te doen heeft voor en tijdens uw reis.

Bij ons kunt u terecht voor een compleet verzorgde rondreis door Peru, helemaal op maat gemaakt toegesneden op uw situatie, wensen en eisen. We laten u graag kennismaken met het échte Peru voorbij de clichés en weg van de gebaande paden en mensenmassa´s. Dit doen we op een zo verantwoord mogelijke wijze met respect voor mens en natuur.

Peru combineren met een bezoek aan Bolivia, Noord-Chili of de Galapagos-Eilanden? Ook dat is mogelijk. We kennen deze landen bijna net zo goed als Peru, en hebben lokale vertegenwoordigers met wie we al vele jaren op een harmonieuze wijze samenwerken.

We bieden maatwerk van hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Samen met u bouwen we stap voor stap aan uw ideale reis, waarbij we rekening houden met uw individuele wensen en voorkeuren, eisen en natuurlijk ook uw budget, want ook dat is een onderdeel van maatwerk. U bepaalt het reistempo, de mate van vrijheid, hoe u reist, welke plaatsen u bezoekt en waar u slaapt.

Wij zijn gevestigd in Lima, en dat heeft zo zijn voordelen. U heeft direct met ons van doen, zowel voor als tijdens de reis, de lijntjes zijn kort en we kunnen snel schakelen als de situatie daarom vraagt. We weten wat er lokaal speelt en kennen de lokale context. Peru en Bolivia zijn landen die geregeld te maken heeft met calamiteiten, politieke onrust en sociale spanningen, het is dan wel prettig om een lokaal aanspreekpunt te hebben, dat u 24/7 kunt bereiken (in het Nederlands) met kennis van zaken, lokaal netwerk en probleemoplossend vermogen.

Voor wie?

We zijn gespecialiseerd in het samenstellen van op maat gemaakte rondreizen voor individuele reizigers, zoals families, koppels of groepjes vrienden. In ons vijfjarig bestaan hebben we al vele honderden reizigers een onvergetelijke reis bezorgd. Zij zijn ons uithangbord en maken reclame voor ons. Bent u benieuwd naar hun ervaringen? Lees hier wat ze zeggen over ons en hun rondreis! 

Daarnaast hebben we ook uitgebreide ervaring met het organiseren en begeleiden van groepsreizen, we weten als geen ander wat er van ons verlangd wordt. Daarmee zijn we ook een ideale partner voor bedrijven, universiteiten en groepen / verenigingen met een speciale interesse, zoals fotografie, gastronomie, archeologie, vogels, natuur, wellness of een avontuurlijke buitensporten. Samen met u bouwen we een prachtige reisprogramma rondom een evenement, thema of uw interessegebied. Ook kunnen we helpen met het leggen van contacten, het regelen van gidsen, vertalers en reisbegeleiders, logistiek en accommodaties, reisadviezen en alles wat u verder nog nodig mocht hebben.

Waarom Naturandes Travel ?

  • Betaalbaar maatwerk!
  • Flexibiliteit en volop inspraak
  • Lokale expertise en vertegenwoordiging
  • Persoonlijke service en lokale ondersteuning (24/7)
  • Ervaring en Uitgebreid lokaal netwerk
  • Kleinschalig en duurzaam reizen
  • U ontvangt uitgebreide reisinformatie en tips van een local *

* Met ons gaat u goed voorbereid op reis en eenmaal ter plekke ontvangt u handige infosheets met informatie over de bestemmingen, zoals bezienswaardigheden, aanbevolen eet- en drinkgelegenheden en tal van andere handige tips.

Kleinschalig en lokaal met respect voor mens en natuur

We geloven dat toerisme en uw bezoek een positieve impact kan hebben op de natuur en lokale gemeenschappen. Belangrijk is dan wel dat zij een betekenisvolle rol hebben in uw rondreis. We proberen zoveel mogelijk samen te werken met kleinschalige  hotels, lokale gidsen en lokale tour operators die op verantwoorde wijze opereren met respect voor mens en natuur. We betalen eerlijke prijzen, zodat hotelpersoneel, gidsen, chauffeurs en ander personeel ook een eerlijk loon verdienen.

Continu zijn we op zoek naar interessante projecten, bijzondere activiteiten en accommodaties met een duurzaam karakter. Met uw bezoek, deelname of overnachting draagt u actief bij aan het succes van deze vaak prachtige initiatieven.

Op 21 september 2018 heeft Naturandes Travel de website, het concept en de programma’s van RondreizenPeru BV overgenomen, het bedrijf van wie we voorheen de lokale uitvoerder waren.