Home » Individuele Rondreizen in Peru

Individuele Rondreizen in Peru

In onze individuele reizen reist u zonder reisbegeleider, maar is alles geregeld. Op het moment dat u in Lima aankomt, wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Hier wordt u door onze lokale vertegenwoordiger bijgepraat over uw reis. Bij vertrek uit Lima wordt u begeleid naar uw bus of vlucht. Op de volgende bestemming gaat het er hetzelfde aan toe.

Lokaal aanspreekpunt en Hulp onderweg

Onze klanten kunnen ons 24 uur per dag bereiken via ons Peruaanse noodnummer. Vanwege de kleinschaligheid van ons bedrijf heeft u dan meteen met ons, de eigenaren, van doen en kunnen we u dus meteen bijstaan en besluiten nemen met volledige kennis van zake. Volgens ons is dit in tegenstelling tot de gang van zaken bij veel grotere reisorganisaties, waar u wellicht niet meteen de juiste persoon te pakken krijgt, zeker in het weekend. Daarnaast kunt u op bestemming ook bij onze lokale vertegenwoordigers terecht.

Accommodaties

Vaak werken wij samen met kleinschalige hotels in de prijscategorie US$ 65 – US$ 85 per tweepersoonskamer en daar zijn de richtprijzen van onze voorbeeldreizen dan ook op gebaseerd. Uiteraard beschikt u altijd over een privébadkamer. Wat luxer kan natuurlijk ook. Wij selecteren de hotels persoonlijk, en houden daarbij rekening met zaken als locatie, hygiene, klantvriendelijkheid en natuurlijk de prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met kleinschalige accommodaties, omdat de service daar in onze ervaring vaak warmer is dan in grotere onpersoonlijke hotels, die vaak onderdeel zijn van een keten.

Indien gewenst maken wij voor u een offerte met per bestemming verschillende suggesties voor accommodaties, van eenvoudig tot luxe. Zie voor meer informatie: Onze hotels

Excursies

Het reisprogramma kunt u aan de hand van onze optionele excursies helemaal afmaken. Excursies kunt u of privé met een Engelstalige gids, of in groep, met een internationaal reisgezelschap, maken. In onze excursie-overzichten vindt u een selectie van de door ons aangeboden tours en activiteiten. We bieden talloze mogelijkheden, van de meest tot gangbare tours tot speciaal door ons ontwikkelde activiteiten. Deze dagexcursies zijn niet los te boeken, maar enkel als onderdeel van een georganiseerde rondreis. Meerdaagse tours, waaronder trektochten en jungletochten, zijn wel los te boeken.

Vervoer

Vliegen, in privévervoer of met de bus? – Vervoer vindt op verschillende manieren plaats. Wat voor u de beste vervoerswijze is, hangt af van beschikbare tijd, de grootte van uw gezelschap maar natuurlijk ook van uw budget. Wij adviseren u graag over de verschillende opties voor elk traject!

Voor de langere trajecten heeft u de keuze tussen het vliegtuig en de langeafstandsbus. Busreizen over langere afstanden vinden meestal ´s nachts plaats. Op sommige trajecten kunt u privévervoer overwegen, zeker wanneer het een mooi traject is en er onderweg veel valt te zien. Op de kortere trajecten, zoals tussen Paracas en Huacachina (Ica) en tussen Cusco en de Heilige Vallei adviseren we om voor privévervoer te kiezen. Zo bespaart u vaak een hoop tijd, en kunt u onderweg stoppen voor een foto, terwijl de meerprijs voor privévervoer vaak gering is.

Desgewenst kunnen we u per traject natuurlijk de meerprijs van privévervoer ten opzichte van groepsvervoer voor rekenen.

Transfers

Bij onze reizen zijn veiligheidshalve standaard alle transfers in uw programma inclusief. Dit geldt dus voor de transfers tussen de hotels en de luchthavens / busstations en vice versa. Bovendien wordt u bij alle tours (in groep of privé) bij uw hotel opgehaald en weer afgezet. U betaalt dus niet extra voor taxi’s en vermijdt risico’s en een hoop geregel ter plekke.

Onze partners

Met de meeste van onze partners hebben wij een vertrouwensband van vele jaren. Deze persoonlijke band zorgt ervoor dat eventuele problemen eenvoudig en in goede harmonie opgelost kunnen worden en dat onze lokale partners net dat ene stapje extra voor u zetten. Dat wordt ook van ze verwacht: onze partners zullen zich ieder jaar weer opnieuw aan ons moeten bewijzen. Alhoewel wij de totaalprijs van onze reizen nauwgezet in het oog houden, is de prijs bij onze partnerkeuze van ondergeschikt belang. Veiligheid, serviceniveau, professionaliteit en ethiek zijn daarbij minstens net zo belangrijk.