Home » Onze werkwijze

Onze werkwijze

Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we u binnen drie werkdagen een eerste reactie sturen, waarbij we in zullen gaan op de haalbaarheid van uw wensen en een mogelijke dagindeling presenteren, gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Uiteraard kan dit eerste richtinggevende voorstel nog naar hartenlust aangepast worden: de uitdaging is om samen met u het juiste programma samen te stellen dat volledig beantwoord aan uw eisen en wensen.

Natuurlijk kunt u daarbij om onze mening vragen: is dit niet teveel van het goede in slechts 18 dagen? Is de Inca Trail echt zo drukbezocht? Is het de moeite waard om een dagje extra in de Heilige Vallei uit te trekken? Kunnen we met de beschikbare tijd ook de Salar de Uyuni in Bolivia bezoeken? is het mogelijk om onze reis af te sluiten met een paar dagen aan het strand? etc, etc.  Uiteraard is het ook mogelijk om deze en al uw andere vragen middels een videogesprek te bespreken. De ervaring leert dat een keer virtueel afspreken wel zo efficiënt is, en het veel twijfels kan wegnemen. Ook wij kunnen daarna beter inschatten wat u precies zoekt.

Als de dagindeling naar uw zin is, zullen we u een vrijblijvende offerte doen toekomen met daarin verschillende keuzeopties voor wat betreft hotels, activiteiten, vervoer of andere nog bij te boeken services, zodat u het programma zelf verder vorm kan geven. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van het reisprogramma, maar ook het gewenste comfort!

Behalve de offerte met uitgebreide programmabeschrijving, ontvangt u na reservering een document met algemene reisinformatie ter voorbereiding op uw reis. Enkele weken voor aanvang van uw reis krijgt u het draaiboek voor uw reis met de reeds beschikbare tickets toegestuurd. Bij aankomst in Lima ontvangt u nog een informatiepakket met informatie en plattegronden van de voornaamste bestemmingen, met tal van nuttige tips en adviezen.