Home » Georganiseerde individuele rondreizen in Peru

Georganiseerde individuele rondreizen in Peru

In onze individuele reizen reist u zonder reisbegeleider, maar is alles geregeld. Op het moment dat u in Lima aankomt, wordt u opgewacht en naar uw hotel gebracht. Hier wordt u door onze lokale vertegenwoordiger bijgepraat over uw reis. Bij vertrek uit Lima wordt u begeleid naar uw bus of vlucht. Op de volgende bestemming gaat het er hetzelfde aan toe.

Hulp onderweg
Onze klanten kunnen ons 24 uur per dag bereiken via ons Peruaanse noodnummer. Vanwege de kleinschaligheid van ons bedrijf heeft u dan meteen met ons, de eigenaren, van doen en kunnen we u dus meteen bijstaan en besluiten nemen met veel kennis van zake. Volgens ons is dit in tegenstelling tot de gang van zaken bij veel grotere reisorganisaties, waar u wellicht niet meteen de juiste persoon te pakken krijgt, zeker in het weekend.

Daarnaast kunt u op iedere bestemming ook bij onze lokale vertegenwoordigers terecht.

Accommodaties
Vaak werken wij samen met kleinschalige hotels in de prijscategorie US$ 65 – US$ 85 per tweepersoonskamer en daar zijn bovenstaande richtprijzen dan ook op gebaseerd. Uiteraard beschikt u altijd over een privébadkamer. Wat luxer kan natuurlijk ook. Wij selecteren de hotels persoonlijk, en houden daarbij rekening met zaken als locatie, schoonheid, klantvriendelijkheid en natuurlijk de prijs-kwaliteit verhouding. Wij proberen zoveel mogelijk samen te werken met kleinschalige accommodaties, omdat de service daar in onze ervaring vaak warmer is dan in grotere onpersoonlijke hotels, die vaak onderdeel zijn van een keten.

Indien gewenst maken wij voor u een offerte met per bestemming verschillende suggesties voor accommodaties, van eenvoudig tot luxe.

Excursies
Excursies kunt u of privé met een Engelstalige gids, of in grotere groep, met een internationaal reisgezelschap, doen.

Vervoer
Vervoer vindt op verschillende manieren plaats. Op de langste trajecten kunt u het beste vliegen. Waar dit niet mogelijk is, werken wij doorgaans of met lange afstandsbussen, of met privévervoer (tegen een meerprijs).
Waar mogelijk, werken wij met Cruz del Sur. Dit is Peru’s meest betrouwbare, luxe en veiligste maatschappij. Kijk hier eens voor een impressie van de bussen. Ons inziens zitten deze bussen zelfs comfortabeler dan privévervoer. Op sommige trajecten werken we samen met Oltursa of Movil Tours, die  vergelijkbare standaarden hanteren.

Op kortere trajecten, bijvoorbeeld tussen Paracas en Huacachina en tussen Ollantaytambo, Urubamba en Cusco (na afloop van uw tocht naar Machu Picchu) kiezen we wel altijd voor privévervoer. De afstanden zijn relatief kort, en u bespaart een hoop tijd, terwijl de meerprijs voor privévervoer gering is. Tussen Arequipa, de Colca Canyon en Puno zou u gebruik maken van groepsvervoer in privébusjes van de uitvoerder van onze tours.

Desgewenst kunnen we u per traject natuurlijk de meerprijs van privévervoer ten opzichte van groepsvervoer voor rekenen.

Transfers
Bij onze reizen zijn veiligheidshalve standaard alle transfers in uw programma inclusief. Dit geldt dus voor de transfers tussen de hotels en luchthavens of busterminals en vice versa. Bovendien wordt u bij alle tours (in groep of privé) bij uw hotel opgehaald en weer afgezet. U betaalt dus niet extra voor taxi’s en vermijdt risico’s en een hoop geregel ter plekke.

Onze partners
Met verreweg de meeste van onze partners hebben wij een band van vele jaren. Deze persoonlijke band zorgt ervoor dat eventuele problemen eenvoudig en in harmonie opgelost kunnen worden en dat men net dat stapje extra doet voor onze klanten. Dat wordt ook van ze verwacht: onze partners zullen zich ieder jaar weer opnieuw aan ons moeten bewijzen. Alhoewel wij de totaalprijs van onze reizen nauwgezet in het oog houden, is de prijs bij onze partnerkeuze van ondergeschikt belang ten opzichte van het serviceniveau, veiligheid, professionaliteit en ethiek.