Home » Onze werkwijze

Onze werkwijze

Zodra we uw aanvraag binnenkrijgen, zullen we u schrijven, met een eerste dagindeling, gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Uiteraard kan dit voorstel nog naar hartenlust aangepast worden: de uitdaging is om voor u het juiste programma samen te stellen.

Natuurlijk kunt u daarbij om onze mening vragen: is dit niet teveel van het goede in slechts 18 dagen? Is de Inca Trail echt zo drukbezocht? Is het de moeite waard om een dagje extra in de Heilige Vallei uit te trekken? is het mogelijk om onze reis af te sluiten met een paar dagen aan het strand? etc., etc.

Als de dagindeling naar uw zin is, zullen we u een vrijblijvende offerte doen toekomen met daarin verschillende keuzeopties voor wat betreft hotels, activiteiten, vervoer of andere nog bij te boeken services, zodat u het programma zelf verder vorm kan geven. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van het reisprogramma, maar ook het gewenste comfort!

Behalve de offerte met uitgebreide programmabeschrijving, ontvangt u na reservering een document met algemene reisinformatie ter voorbereiding op uw reis. Enkele weken voor aanvang van uw reis krijgt u het draaiboek voor uw reis met de reeds beschikbare tickets toegestuurd. Bij aankomst in Lima krijgt u bovendien nog handige informatievellen met plattegronden van de voornaamste bestemmingen uitgereikt, met tal van nuttige tips en adviezen.