Home » Tours

Tours

Meerdaagse tours

Een meerdaagse trektocht of jungletocht, is vaak een belangrijk onderdeel van uw rondreis, en soms zelfs doorslaggevend voor het laten slagen van uw rondreis. Een keuze maken tussen de verschillende trektochten, jungle-lodges en programma´s is vaak erg lastig, en vraagt om kennis van de bestemmingen en ervaring met dergelijke activiteiten. Wij beschikken over deze kennis en ervaring, en staan u graag ter zijde met raad en gerichte adviezen, zodat de trektocht of jungleprogramma/lodge zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen, persoonlijke situatie en ervaring.

Ook voor uw bezoek aan Machu Picchu heeft u de keuze tussen verschillende bezoekvormen; van een speciaal op maat gemaakt meerdaags bezoek komende met de trein vanuit de Heilige Vallei, meerdaagse trektochten met begeleid bezoek aan Machu Picchu of één van onze speciaal ontworpen alternatieve programma´s. Hierbij laten we ons zoveel mogelijk leiden door uw fysieke mogelijkheden, het gewenste reistempo, uw budget en alle andere mogelijke wensen.

Hier vindt u informatie over meerdaagse tours en bouwstenen die wij aanbieden, waarmee u zich alvast kan oriënteren op de opties voor het bezoek aan Machu Picchu, het Amazonewoud of op een meerdaagse wandeltocht door het Andesgebergte.

‘Bouwstenen’

Behalve onze voorbeeldreizen, die voor veel mensen als uitgangspunt dienen voor het samenstellen van een op maat gemaakte individuele rondreis zijn er ook modules of bouwstenen waarmee u uw reis kunt uitbreiden. Voor veel mensen is een meerdaagse trektocht, een bezoek aan de Amazone en het bezoek aan Machu Picchu leidend bij het ontwerp van hun droomreis. Verder vindt u hier informatie over enkele speciale tours en bestemmingen, die wat extra toelichting behoeven.

De bouwstenen-formule wordt ten onrechte vaak aangemerkt als maatwerk. Het is in onze ogen eerder een aanbodgestuurde formule, waarbij klanten kunnen kiezen tussen een zeer beperkt aantal “smaken”. De bouwstenen-formule biedt vaak weinig ruimte voor individuen met afwijkende wensen en interesses. De bouwstenen-formule laat zich makkelijk automatiseren, en dat is voor veel reisorganisaties de achterliggende reden om deze formule te hanteren.

Wij kennen het aanbod als geen ander, en laten ons in de eerste plaats leiden door uw interesses en wensen, en zoeken daar een ‘product’ bij wat daar het beste bij past. Onze “bouwstenen” zijn vooral meerdaagse tochten die uitgevoerd worden door één gespecialiseerde uitvoerder, bijvoorbeeld een trektocht of een meerdaags jungle-programma.

Optionele excursies

Bij het samenstellen van uw rondreis kunt u naar believen optionele tours inpassen. Hier vind u een kleine greep uit ons aanbod. Deze tours zijn niet los, maar enkel als onderdeel van een individuele rondreis te boeken.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons aanbod van tours, waarmee u uw rondreis verder op smaak brengt. Mogelijkheden te over: behalve de klassieke tours naar de bekende culturele en natuurlijke attracties, bieden we ook zelfontworpen stadswandelingen, wandel- en fietstochten, avontuurlijke buitensportactiviteiten als raften, mountainbiken, paardrijden, kajakken en paragliding tot meer culturele georiënteerde tours waaronder kooklessen, community-based tours en spirituele ervaringen. Vraagt u ons s.v.p. naar onze online brochures voor een volledig(er) overzicht, met de bijbehorende prijzen. Deze brochure(s) ontvangt u automatisch wanneer u een ontwerp-uw-reis-formulier invult.