Home » Huacachina – Ica: buggy tour

Huacachina – Ica: buggy tour

Huacachina is een plek die u ongetwijfeld altijd zal heugen. Gelegen tussen hoge zandduinen, omringd door palmbomen, lijkt deze oase opgestaan uit Duizendeneen Nachten. In één woord: spectaculair.

Hetzelfde geldt voor de buggytour die u door de hoge zandduinen van Ica kunt doen. Rond 16:00 wordt u opgehaald van uw hotel, voor deze tour van 2 uur. Met de buggy crossed u zandheuvel op en af. U stopt op diverse punten om het uitzicht te bewonderen, en natuurlijk om – optioneel – te sandboarden. Snowboarden dus, maar dan in het zand.
Mocht u – net als wij – wat techniek te kort komen, probeer het dan gewoon liggend, met uw buik op uw board. Zorg dan dat u – niet net als wij – niet vergeet uw mond dicht te houden…

Voordeel van het wat latere uur is dat het wat minder warm is – neem dus zeker ook een trui mee. Bovendien maakt u de zonsondergang mee in de woestijn. Een garantie voor schitterende lichtval en verschillende fantastische vergezichten. Rond 18:00 komt u weer terug in Huacachina en kunt u het verzamelde zand met een verfrissend en welverdiend biertje wegspoelen.

Buggytour Huacachina

Buggytour Huacachina

Duur: 2 uur
Vertrek: 16:00
Prijs 2019: US$ 28 per persoon*
Inclusief entrees, transfer van hotel

*Groepstour, op basis van 2 personen. Meer personen of privétour? Vraag ons om een offerte.